Stock

HACCP- Hazard Analysis of Critical Control Points
UK
UK
TR
TR

HACCP gıdanın, tarladan çatala kadar olan süreçte, insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde ve , maksimum verimle üretilmesini amaçlayan bir sistemdir. ISO 22000:2005 standardı HACCP’i kapsamaktadır. Kiwa Meyer uzman kadrosuyla akreditasyonsuz olarak HACCP belgelendirme hizmeti verebilme   yetkisindedir.

 

Belgelendirme Sıklığı ve Süreci Nasıl?

HACCP belgesi üç yıl geçerliliği olan bir sertifikadır. Belgelendirme yapıldıktan sonra, ikinci ve üçüncü yıllarda ara denetim yapılarak, belgenin geçerliliği sağlanır.

Hızlı bir dönüş için sağ taraftaki iletişim bilgilerini kullanınız. Dilerseniz, linkten başvuru formu doldurursanız, HACCP teklifinizin en geç 2 iş günü içerisinde hazır olacağını taahhüt ederiz.

 

HACCP Bilgilendirme Eğitimleri

Kiwa Meyer, uzman kadrosuyla, bilgilendirme, eğitimleri düzenleyebilir. Detaylı bilgi için sağ taraftaki iletişim bilgileri mevcuttur.

 

Neden Kiwa Meyer?

Kiwa Meyer, Hollanda menşeili dünyada bir çok yerde ofisleri olan Kiwa şirketinin Türkiye ofisidir. Akreditasyonsuz olarak Türk denetçilerle HACCP denetimi yapabilme yetkisindedir. Gıda, Yem & Tarım alanında çok geniş bir kapsamı vardır, kalite politikası müşterilerine tek kapıdan tüm çözümleri üretmektir

 

İrtibat Bilgiliri

Pınar Gür
pinar.gur@kiwa.com.tr
0 216 593 25 75

Daha fazla bilgi

Gönder